Korte beschrijving:

De Vlaamse Wielerschool afdeling Limburg organiseert vanaf 7 september 2022 t.e.m. 22 februari 2023 elke woensdagnamiddag cyclocrosstrainingen onder leiding van gediplomeerde VTS-opleiders.

Iedereen vanaf 8 jaar met een cyclocrossfiets of mountainbike is van harte welkom.

We vertrekken elke woensdag om 15.00u op de parking van het Bioracer Cycling Center van Circuit Zolder.

De deelnemers worden in 3 leeftijdsgroepen verdeeld:

U12:  Miniemen (8-11jaar)

We maken geen verre verplaatsingen en blijven we in de nabije omgeving van Circuit Zolder fietsen.
De U12-trainingen starten vanaf 5 oktober 2022 tot  t.e.m. 22 februari 2023.

U15 Aspiranten (12-14 jaar)

We fietsen naar oefenvelden en cyclocross-parcoursen waar er gericht wordt getraind.

U17 Nieuwelingen en ouder

We trainen intensief op nog meer uitdagende parcoursen. De 13-14 jarigen trainen regelmatig mee om de overstap naar deze groep te vergemakkelijken.

Tijdens het cyclocross-seizoen nemen we enkele malen deel aan jeugdinitiaties van Limburgse A-cyclocrosswedstrijden (Zonhoven, Hasselt, …). Via mail ontvangt u tijdig hierover de nodige info (digitaal inschrijven is dus belangrijk!).

Hoe deelnemen:

Verplicht inschrijven via onderstaande knop.

Deelnameprijs:

Renners die lid zijn van een Limburgse club of van de Vlaamse Wielerschool betalen €60,00.

Renners zonder vergunning of niet zijn aangesloten bij een Limburgse club betalen €70,00.

Betalen via: BE30 7351 4705 4311 met vermelding : cyclocross + naam + voornaam

Deze deelnameprijs geeft recht op alle winteropleidingen t.e.m. februari 2023 incl. gebruik douches en afspuiten van uw fiets.

Iedere renner heeft recht van deelname na ontvangst van betaling.

NIEUWKOMERS zonder vergunning: De eerste 3 opleidingen zijn gratis. Gelieve voor de eerste deelname digitaal in te schrijven (verzekering). Na de 3 gratis trainingen vragen we de deelnameprijs over te schrijven.

Beginners die nog niet over een fiets beschikken, kunnen per opleiding voor €10,00 een Ridley fiets en helm huren.

Elke woensdag van 15u00 - 17u00.
Verzamelen aan het Bioracer Cycling Center op Circuit Zolder.
Parkeren kan op P8 naast de padelvelden.

Bioracer Cycling Center op Circuit Zolder
Terleamen 30